ورود | عضویت

** تمامی کالا و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است **

پایگاه خبری مشاورنیوز

جدیدترین اخبار، مقالات، همایش و کارگاه های مشاوره و روان شناسی در ایران

MOSHAVERNEWS PSYCHOLOGY & ADVISING NEWS

پیام رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره به مناسبت روز روان شناس و مشاور
پیام رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره به مناسبت روز روان شناس و مشاور
 
به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره و به گزارش مشاور نیوز، آقای دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در روز نهم اردیبهشت، مصادف با سالروز تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در یک گفتگوی تلویزیونی، پیام مهمی را خطاب به جامعه روان شناسان و مشاوران کشور ارائه نمودند که متن پیام مورد اشاره به شرح زیر است:
 
سالروز تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره و روز روان شناس و مشاور را خدمت همه روان شناسان، مشاوران، اساتید و دانشجویان رشته های روان شناسی و مشاوره در سراسر کشور تبریک و شادباش عرض می نمایم. از خدمات ارزشمند روان شناسان و مشاوران در سالی که گذشت و بخصوص ایام کرونایی تقدیر می نمایم.  
 
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاروه کشور بیان کردند که در این روزهای کرونایی و در شرایطی که به کنترل نسبی بیماری دست یافته ایم، عرض می نمایم بخشی از این موفقیت را مدیون تلاش روان شنا سان و مشاوران هستیم. همانطور که در دو ماه گذشته شاهد آن بودیم روان شناسان و مشاوران  با همت خود یک پویش ملی ایجاد کردند و بصورتی خودجوش وبا محوریت سازمان نظام در همه استانها، ارگان ها و نهادها فعالیت های بزرگی انجام دادند. اکنون باید فضای کرونایی وپسا کرونایی را را تبدیل به فرصتی بزرگ برای مطرح کردن روان شناسی و مشاوره در سراسر کشور و در سطح ملی نمایید. لذا جایگاه اصلی روان شناسی و مشاوره وضعیت فعلی نیست ضرورت دارد این جایگاه را به خط مقدم سلامت کشور ارتقا یابد، چرا که بحث پیشگیری بسیار اهمیت دارد و مسئله "بیماری کرونا" اهمیت پیشگیری و نقش روان شناسان و مشاوران در آن را برای مسئولین و مردم آشکار کرد.
 
وی افزود: در دوران پسا کرونا، روان شناسان و مشاوران هستند که می توانند در صف مقدم  حضور داشته باشند. چرا که در این دوران، با مباحثی چون خود مراقبتی، دیگر مراقبتی و مسائل باقیمانده از دوران کرونایی مواجه هستیم که باید مدیریت شود.
 
رئیس انجمن مطالعات روان درمانی ایران گفت: ما هر ساله سالروز تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره را جشن  می گیریم، مراسماتی را در سراسر کشور و توسط شوراهای استانی برگزار می نماییم. در سال جاری تصمیم داشتیم، بعد از مراسم بزرگی که در تالار وحدت داشتیم، آن را تکرار نماییم، اما متاسفانه شرایط کرونا امکان برگزاری حضوری را از ما گرفت اما به هر حال فضای مجازی این امکان را به ما می دهد که این روز را با سبکی مجازی گرامی بداریم. یکی از اهداف سازمان این است که با بزرگداشت این روز بزرگ، هویت روان شناسی و مشاوره در کشور نهادینه شود، در اذهان جامعه فرهنگ سازی کنیم و سازمان را به مردم، مسئولین، نهادها و ارگانها معرفی کنیم. هر نفر از روان شناسان و مشاوران به نوبه خود رسالتی بزرگ بر دوش دارند که باید علم روان شناسی و مشاوره را هر چه بیشتر و مفیدتر معرفی کنند. هر کدام از ما یک نماینده و یک شاخه ای از درخت تنومند روان شناسی و مشاوره هستیم و همه ما یک سازمان نظام روان شناسی و مشاوره هستیم.
 
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور گفت: روان شنا سان و مشاوران عزیز باید بدانند همانطور که هویت ما در خانواده شکل گرفته است، هویت اجتماعی ما در روز نهم اردیبهشت ایجاد شده است . بنابراین برای گرامیداشت از هویت اجتماعی خود، باید حرکتی جمعی داشته باشیم. از زحمات اساتید خود قدردانی نماییم، از طریق فضاهای  مجازی جلساتی برگزار شود.اما در سال جاری به احترام درگذشتگان وشهدای ویروس کرونا خصوصا روانشناسان ومشاورانی که دیگردربین ما نیستند همکارانمان در سازمان نظام پزشکی هیچ جشنی در تهران و استانها نه حقیقی ونه مجازی توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و روانشناسان و مشاوران  برگزار نخواهد شد.
 
وی افزود: پس از تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، شاهد تحولاتی در عرصه ی رشته های روانشناسی و مشاوره بوده ایم. رشته روان شناسی و مشاوره در مقایسه با رشته های هم طراز جایگاهی فراتر و ارزشمندتر یافته است .
 
رییس سازمان نظام گفت؛ سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در یک سال گذشته شاهد تغییرات زیادی در عرصه های مختلف بوده است ما موفق شده ایم سازمان را در عرصه ی ملی و حاکمیتی مطرح کنیم و به مسئولین مختلف در خصوص جایگاه این سازمان و نقشی که می تواند در فرایند پیشگیری، درمان، تشخیص و توانبخشی جامعه داشته باشد، گفتگو نماییم. اکنون حاکمیت پذیرفته که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره یک سازمان با سرمایه اجتماعی خیلی مهم و تاثیرگذار است. همچنین در سال گذشته ما موفق شدیم فراکسیون سلامت روان را در مجلس شورای اسلامی راه اندازی نمائیم، جلسات زیادی را با نمایندگان محترم مجلس و وزرا داشته باشیم. همانطور که ملاحظه کردید، معاون اول محترم ریاست جمهوری نامه یی را به استان ها مرقوم نموده اند و از استانداران در سراسر کشور خواسته اند که جایگاه والای سازمان را ارج نهند و با سازمان در استان ها همکاری داشته باشند. سازمان در حال حاضر تثبیت شده و در جایگاه ممتازی قرار دارد.
 
دکتر محمد حاتمی افزود: در بعد داخلی هم ما ساختارسازی جدیدی در سازمان طراحی کردیم و مصاحبه های کمیسیون ها را تا پنج برابر افزایش دادیم. طبق جلسه یی که در سازمان داشتیم، مقرر شد که از 15 اردیبهشت به بعد، کمیسیون های تخصصی فعالیتشان را آغاز کنند. مطمئنا با کمک استان ها نوبت دهی را کاهش خواهیم داد.
 
وی افزود:  ما در بعد نظارت موفقیت های بزرگی را کسب کرده ایم. تا سال گذشته همه در فضای مجازی خودشان را رواندرمانگر و درمانگر معرفی می کردند و هیچ ارگانی در کشور نیز مانع آنها نبود تا اینکه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با آنها برخورد نمود. البته باید پذیرفت که شرایط کرونایی کار ما را سخت تر کرده و این به معنای آن نیست که ما کار خودمان را انجام ندهیم. برای فضاهای مجازی برنامه های جدی تری خواهیم داشت.  با صدا و سیما و رسانه های دیگر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی، بهزیستی و سایر ارگان ها، تفاهم نامه هایی در حال انعقاد هستیم. همین جا من عرض می کنم در کشور هیچ کس نمی تواند فعالیت روان شناسی و مشاوره انجام دهد مگر اینکه با مجوز سازمان نظام روان شناسی و مشاروه باشد.
 
دکتر حاتمی گفت: بعضی ارگانها مانند سازمان بهزیستی مجوزهایی می دهند که این مجوزها برای تاسیس موسسه و مرکز است و در قانون هم آمده آن موسسه و مرکز را حتما مدیر فنی اش باید پروانه معتبر از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره داشته باشد. بعضی ها فکر نکنند که اگر مجوزی را از یک ارگانی یا نهادی گرفت ند،می توانند با آن فعالیت روان شناسی و مشاوره داشته باشند. آن موسسات و مراکزی که تا کنون مجوز گرفتند، حتما مجددا اعتبار بخشی می شوند . ما به جد دنبال این قضیه در سال جاری هستیم ،همانطور که هیچ کس بدون اجازه سازمان نظام پزشکی نمی تواند فعالیت دارویی انجام دهد، بدون مجوز سازمان نظام روان شناسی و مشاوره فعالیت روان شناسی  و مشاوره ممنوع است ارگان ها و نهاد های حاکمیتی حق دادن مجوزفعالیت روانشناسی ومشاوره ندارند، حتی مشاوره های تلفنی و مشاوره های مجازی و همه ی اینها با مجوز نظام روان شناسی و مشاوره امکانپذیر است این در قانون سازمان مصوب مجلس شورای اسلامی مستتر است.  
 
دانشیار دانشگاه خوارزمی گفت: در بخش های مختلفی مثل بخش آموزش، سازمان اقدامات مدونی در نظر دارد. شرایط فعلی دیگر قابل قبول نیست، افرادی سودجو در فضاهای مجازی سوء استفاده می کنند و در قالب وبینار کارگاههای آنلاین، آفلاین و غیره به وفور گذاشته می شود و این افراد هیچ گونه مجوزی از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ندارند، نظارتی بر آن ها هم نیست .یا میگویند ما مجوز از وزارت علوم و قابل ترجمه داریم. همه اینها برای استفاده مالی است .ما باید در وهله اول سعی کنیم  بخش آموزش را در سازمان فعال کنیم و کارگاهها و دوره های آموزشی را در تهران و استان ها راه اندازی کنیم. در وهله ی دوم هم نظارت کنیم که اگر مراکز روان شناسی و مشاوره  قصد برگزاری کارگاه دارند، از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره مجوز دریافت کنند . البته طرح نظارت و توانمندسازی حرفه ایی را دنبال خواهیم کرد شورای مرکزی تصویب نماید.
 
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور گفت: در نظر داریم که نظام ارجاع،راهنمایی ومداخله در بحران را در سازمان نظام روان شناسی راه اندازی نماییم. با مخابرات مکاتبه کرده ایم. این یک برنامه وسیع است که شرایط کرونایی آن را تسهیل کرده است. بحث تعرفه های سال جاری را انشالله بزودی اعلام خواهیم کرد و سعی می کنیم که تعرفه ها رضایت بخش باشد، بگونه یی که هم روان شناسان  و مشاوران فعالیت خودشان را انجام دهند و هم مردم بتوانند از این خدمات استفاده کنند. تمرکز ما در سال 99 بیشتر بر روی موضوع پساکرونا می باشد. کمیته مداخله در بحران سازمان برای مدیریت عوارض روانی حاصل از کرونا و شرایط پس از کرونا  شکل گرفته است و کارگروه های مختلف در این زمینه فعالیت می نمایند که از روان شناسان و مشاوران تقاضا داریم حتما همراهی و همکاری نمایند و ما از توانمندی های شما استفاده نماییم.
 
روابط عمومی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور
مطالب مرتبط
آشنایی با روان شناسان
دکتر کیانوش زهراکار
دکترای تخصصی مشاوره
 
عضو هیئت علمی دانشگاه  خوارزمی تهران
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه خوارزمی در سال ۱۳۹۲
 
پژوهشگر برتر منتخب استان تهران در سال ۱۳۸۸
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه آزاد اسلامشهر در سال ۱۳۸۷
 
پژوهشگر برتر منتخب استان لُرستان در سال ۱۳۸۳
 
دانشجوی برتر منتخب دوره دکتری در سال ۱۳۸۲
 
استاد راهنما و مشاور بیش از 100 پایان نامه تحصیلات تکمیلی
 
 
دکتر امیرهوشنگ مهریار
-سال تولد: 1315 
رتبه علمي: استاد
تحصيلات:  Ph.D ـ روانشناسي ـ لندن ـ (1344) 1965
1. دانشگاه شيراز، شيراز ـ پژوهشي/ آموزشي/ اجرايي ـ رئيس مركز جمعيت‌شناسي، سرپرستي
2. دانشگاه هاروارد، دانشكده پزشكي بوستون ـ پژوهشي ـ Post-Doctoral
3. دانشگاه پنسيلوانيا، فيلادلفيا ـ پژوهشي/ آموزشي ـ استاد مدعو
4. سازمان بهداشت جهاني ـ پژوهشي ـ مشاور علمي
5. مؤسسه عالي پژوهش در برنامه‌ريزي ‌و توسعه تهران ـ پژوهشي/آموزشي/ اجرايي ـ استاد ـ رئيس گروه
 
 دكتر حمزه گنجی
متولد : دوم فروردين‌ماه سال 1321 در هادي‌شهر از بخشهاي شهرستان مرند ب
کارشناسی :رشته زبان فرانسه 1344
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران  رشته علوم تربیتی
دکتری   : 1351  دانشگاه مون پلیه (فرانسه)
 دکتر محمود ساعتچی

1-ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1344.
2-ليسانس نظامي از دانشكده پياده نظام ارتش (شيراز) در سال 1345.
3-فوق ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1347.
4- دكتراي (Ph.D.) روانشناسي از دانشگاه اله آباد (Allahabad University) هندوستان در سال 1353.
5- طي دوره تخصصي راهبردها، فنون و روش هاي عملي كاربردي روانشناسي در برگزاري دوره هاي آموزش مديريت عالي در كالج هنلي (Henly)، انگلستان (لندن) در سال 1357.
پروفسور سعید شاملو،( بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران)
متولد : سال 1308 در ملایر
کارشناسی : دانشگاه جورج واشنگتن
کارشناسی ارشد:  دانشگاه ایالتی واشنگتن
دکتری   :  دانشگاه ایلی نویز در رشته روان نشاسی بالینی 
فوق دکتری  : دانشگاه ایلی نویز در رشته رواندرمانی
 دکتر یوسف کریمی

سال تولد : 1323 
محل تولد : قزوین 
کارشناسی آموزش ابتدائی از دانشگاه ابوریحان بیرونی سابق
کارشناسی ارشد  در رشته روانشناسی تربیتی در سال 1353(1974) از دانشگاه ایالتی بال در ایالت ایندیانا 
دکتری در سال 1356(1977) موفق به اخذ درجه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی، از دانشگاه ایالتی فلوریدا
یشان دارای سابقه تدریس در دانشگاه های آمریکا با سمت مربی رتبه اول هستند.
تالیفات : روانشناسی اجتماعی،نگرش و تغییر نگرش و..

دکتر  بهروز بيرشك
 متولد فروردين۱۳۲۷- تهران
فارغ التحصيل دانشگاه ملى
فوق ليسانس روانشناسى مشاوره - ۱۳۵۳ از دانشكده ايلينوى آمريكا
اخذ مدرك دكترى - ۱۳۵۷ از دانشكده ايلينوى
عضو هيأت علمى دانشگاه علوم پزشكى ايران
فعاليت در انستيتو روانپزشكى تهران
راه اندازى بيمارستان روانى حضرت زهرا (س)
دكتر سيمين حسينيان
متولد  : ۱۳۳۱
مرتبه علمي: استادتمام دانشگاه الزهرا
تحصيلات: دكتري
گروه آموزشي:مشاوره
محل تولد: تهران
دكتراي مشاوره ،كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي ارشد مشاوره، كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي مشاوره ،؛دانشگاه تهران -ايران
دکترشکوه نوابى نژاد
- متولد ۱۳۲۵
- لیسانس زبان و ادبیات انگلیسى
- فوق لیسانس مشاوره [دانشگاه آمریکایى بیروت]
- اخذ مدرک دکترى [دانشگاه ایالتى نبراسکا] رشته روانشناسى مشاوره
- استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه تربیت معلم
- مدیر گروه مشاوره همان دانشگاه 
- عضو هیأت امناى دانشگاه 
زندگینامه بزرگان روان شناسی / مشاور نیوز
دکتر محمود گلزاری
 سال تولد : ۱۳۲۸ 
محل تولد :  شهر سیرجان در استان کرمان 
تحصیلات:
کارشناسی: رشته روان شناسی بالینی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناسی‌ارشد: رشته روان شناسی بالینی انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
پایان نامه: ساخت و اعتبار یابی مقیاس افسردگی کودکان (CDS). 
دکتری: روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
معرفی بزرگان روان شناسی و مشاوره / مشاور نیوز

دکتر علی دلاور 
در سال 1320
محل تولد : خرم آباد 
در سال 1358مدرک دکتری خود را در دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار اخذ نمودند
 مرتبه علمی : استادی
 تعداد 137 عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد 19 عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌اند.
دکتر  علی محمد  نظری
مرتبه علمی:دانشیار( گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه خوارزمی )
آدرس پست الکترونيک:[email protected]
صفحه اينترنت شخصی:http://cvs.khu.ac.ir/fa/nazari.htm
سوابق تحصیلی
دکتری:  مشاوره خانواده
کارشناسی ارشد:مشاوره و راهنمایی 
کارشناسی:مشاوره و راهنمایی 

صاحب كرسي استادي گروه مشاوره و راهنمايي دانشگاه خوارزمی (تربيت معلم سابق )

در سال 1324 در يك خانواده روحاني در شهر مشهد متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در زادگاهم به پايان رساندم و در سال 1346 در دانشسراي عالي به تحصيل در رشته مشاوره و راهنمايي مشغول شدم. اولين كتاب خود را در سال 1349 در حالي كه دانشجوي سال سوم دوره كارشناسي بودم با نام مشاوره در چاپ رساندم. در سال 1350 در وزارت آموزش و پرورش با سمت «مشاور راهنمايي تحصيلي» مشغول خدمت شدم. تحصيلات كارشناسي ارشد خود را در رشته مشاوره در سال 1351 در دانشگاه تهران شروع كردم. در سال 1351 1352 با همسرم خانم دكتر ستيلا علاقبند ازدواج كردم. ثمره اين ازدواج سه فرزند با نام‌هاي سعيد، سميه و آزاده است. فرزندانم به ترتيب در رشته‌هاي كامپيوتر، الكترونيك و كامپيوتر تحصيل كرده‌اند.

اطلاعات شخصي:
1- نام و نام خانوادگي: حسن­ پاشا شريفي
2- تاريخ تولد: 1312        
3- محل تولد: سُنقُر (کرمانشاه)
4- گروه آموزشي:روان­شناسي
5- دانشگاه: دانشگاه آزاد اسلامي
6- مرتبة علمي: دانشيار
7- ايميل:[email protected]
سوابق تحصيلي:
1- اخذ مدرک ديپلم از دانشسراي مقدماتي کرمانشاه در سال 1332
2- اخذ ديپلم ششم متوسطه در رشتة ادبيات به صورت داوطلبانه در سال 1334
3- کسب ليسانس علوم تربيتي در دانش­سراي عالي در سال1341 در تهران
4- کسب فوق ليسانس مشاوره و راهنمايي از دانشگاه تربيت معلم تهران در سال 1348
5- دکتراي روان شناسي در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران در سال 1368
نظر سنجی
از نظر شما کدام بخش از مطالب سایت مفید و کاربردی تر هستند ؟
نمایش نتایج